Kde nás najdete:

EURO CUSTOM s.r.o.
Pod Šternberkem 306
763 02 Zlín-Louky
Mobil: +420 603 439 558, +420 603 140 992
E-mail: ales@valda.cz

IČO: 26910179
DIČ: CZ26910179

Administrativní budova ZLÍNPROJEKT, a.s.

Pracovní doba: po - pá 7,30 - 15,30 hod.

Mimo uvedenou dobu je možná individuální domluva.

GDPR - zásady ochrany osobních údajů:

1. Udělujete tímto souhlas společnosti EURO CUSTOM s.r.o, se sídlem Pod Šternberkem 306, 763 02 Zlín IČ: 26910179 (dále jen „Správce“), aby v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a rady EU 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně osobních údajů fyzických osob (dále jen „směrnice EU o ochraně osobních údajů“) zpracovávala vaše osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu max. 1 roku za účelem vaší poptávky.
2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
3. Osobní údaje poskytnuté Správci jsou po uvedenou dobu chráněny před neoprávněným přístupem, jejich ztrátou nebo zničením, jakož i před jiným možným zneužitím.





Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Firma

IČO nebo EORI

Telefon

Vaše zpráva

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle směrnice EU o ochraně osobních údajů máte právo: vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů. V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás, nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.